Kurssit / Webinaarit

Suorittamisesta voimavarojen vaalimiseen - Hermoston reset vuoteen 2024

Moikka sinä ihana nainen,

Mitä kehosi sinulle kertoo, mitä se tarvitsee?
Mitä jos eläisitkin tämän uuden vuoden stressittömämmin ja itseäsi kuunnellen?
Mitä jos jättäisit suorittamisen tänä vuonna vähemmälle?
Millaisen vuoden aidosti haluat?
Lähditkö vauhdilla liikkeelle ja nyt tuntuu, että voimavaroja ei ehkä olekaan?

Syksyllä 2022 olin pienen hetken sairaslomalla uupumuksesta, en ollut nukkunut moneen kuukauteen. Se ei kuitenkaan ollut tarpeeksi vaan ylivireystila jatkui vähän jopa huomaamattani, en kokenut olevani stressaantunut mutta kehoni kertoi muuta. Tein kuitenkin toimia arkeni hidastamiseksi ja valitsin enemmän aikaa itselleni ja palautumiselleni. Kun pääsin nollaamaan hermostoni syksyllä 2023 olemalla 7 viikkoa pois työelämästä, ilman aikataulua ja herätyskelloa, huomasin miltä se todella tuntuu, kun on läsnä tässä hetkessä, ei ollut kiirettä ja eikä miljoonaa to do -listan asiaa mielessä. Elämäni hidastui todella, oloni oli neutraali ja kävelinkin rauhallisemmin, minua ei ärsyttänyt ympärilläni mikään. Haluan vaalia tätä ja pitää mukanani myös tänä vuonna. Haluan entistä enemmän pyhittää tämän vuoden rauhalliselle hermostolle, pysähtyen itseni äärelle ja kuunnella mitä tältä vuodelta todella haluan. Haluan tehdä sen yhdessä sinun kanssasi!

Nappaa lempi juomasi mukaan ja tule siis reboottaamaan kehosi ja mielesi minun kanssani uudelle taajuudelle maaliskuun uuden kuun aikaan.
Vietetään levollinen 3h yhdessä porukalla, rauhoitutaan kehojemme äärelle lähestyvän kevään kynnyksellä. Saat kuunnella sisintäsi ja mitä kehosi kertoo sinulle juuri nyt ja mikä saa sydämesi laulamaan. Saat uusia ajatuksia hermostosta ja miten kuukautiskiertosi tukee hyvinvointiasi. Sinulle herää ajatuksia mitä voisit tehdä tänä vuonna eri lailla, jos viime vuonna tuntui, että ylivireys ja suorittaminen ottivat valtaa.

Aloitamme tapaamisen hengitysharjoituksella, rauhoittuen ja pysähtyen kehon äärelle olemaan läsnä hetkessä. Jatkamme juttelemalla hermostosta, syklisyydestä, ravinnon merkityksestä ja mitä on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Mietimme mitkä asiat luovat sinulle hyvää oloa ja pohdimme mitä haluamme vuodelta, miten lisätä hyvinvointia ja terveyttä arkeen vähemmällä stressillä.

Tämä on siis sinulle nainen, joka tunnet väsymistä, ehkä uupumusta ja koet, että et enää ole kuski elämässäsi vaan matkustat mukana selviytyen päivä kerrallaan. Et ehkä koe innostumista ja päivät tuntuvat vilahtavan ohi pysähtymättä. Sinulle joka kaipaat rauhaa, lempeyttä ja hidastumista arkeen.

Tämän hermoston resetin jälkeen tunnet rauhaa, levollisuutta ja hermostosi on neutraalimpi. Sinulle on herännyt ajatuksia omasta hyvinvoinnistasi, miten saat lisättyä voimavaroja arkeesi, mistä voit päästää irti ja mitä voit tehdä terveyden lisäämiseksi.

Ajankohta: su 10.3.24 klo 11-14.
Webinaari toteutetaan zoomissa, saat linkin lähempänä tapaamista.

Pääset varaamaan paikkasi alla olevan linkin kautta!

Nähdään zoomissa! :)

Varaa paikkasi!