045 145 9339
osteopaatti@sallamakinen.fi
Tuomiokirkonkatu 40 C
33100
TAMPERE

Koulutettu osteopaatti Salla Mäkinen,
Tampere & Helsinki

Asiantunteva, Valviran hyväksymä liikunta-alan ja osteopatian ammattilainen palveluksessasi

Olen Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) hyväksymä, koulutettu osteopaatti. Pidän vastaanottoa Tampereella ja kerran viikossa Helsingissä hoitaen kaikenikäisiä asiakkaita vauvoista iäkkäisiin henkilöihin. Tällä sivulla voit tutustua koulutukseeni ja muuhun taustaani. Käy tutustumassa myös osteopatiaan hoitomuotona sekä muuhun yritykseni toimintaan.

Polkuni osteopaatiksi alkoi 15 vuotta sitten

Kipinä ihmiskehon toiminnan ja anatomian ymmärtämiseen syntyi jo noin 15 vuotta sitten. Aluksi opiskelin liikuntaneuvojaksi, sen jälkeen hierojaksi ja personal traineriksi. Kiinnostus osaamisen laajentamiseen ja ihmisten auttamiseen syvemmin vei minut osteopatian maailmaan. Opinnot halusin suorittaa Englannissa, missä ammatin historia juontaa juurensa vuosikymmenten taakse ja opettajillani oli jopa 40 vuoden kokemus alalta. Valmistuin European School of Osteopathy -yliopistosta Master of Science in Osteopathy linjalta 4 -vuoden opintojen jälkeen osteopatian maisteriksi. 

Vauvojen, pienten lasten ja raskausajan osteopatia

Osteopaattina minua kiinnostavat erityisesti vauvojen ja pienten lasten hoitaminen sekä raskaudenaikaiset vaivat. Näihin osa-alueisiin sain erinomaisen opin ja kokemuksen koulumme lapsi- ja äitiyserityisklinikalta, jossa hoidimme äitejä ja lapsia viikoittain. Lisäksi minua kiehtovat ns. viskeraali osteopatia eli sisäelin osteopatia josta esimerkkinä toiminnalliset vatsavaivat ja niiden hoitaminen osteopaattisin menetelmin.

Hoitoa, jossa voit tuntea olosi mukavaksi

Minulle on erityisen tärkeää, että asiakas voi kokea olonsa vastaanotollani mukavaksi, että heidät kohdataan sellaisena kun he ovat. Yhtä tärkeää on, että asiakas saa mahdollisimman selkeän kuvan omasta tilastaan ja siitä, mitä hoidetaan ja mistä syistä. Pyrinkin selittämään asiat aina selkeästi ja maanläheisesti ja hakemaan syy-seuraus suhteen vaivan takana. Rakastan ammattini monimuotoisuutta, saan opiskella ja kehittää itseäni jatkuvasti. Koen, että jokainen asiakas voi opettaa minulle lisää. Koulutan itseäni säännöllisesti lukemalla alan kirjallisuutta ja tutustumalla uusiin tutkimustietoihin sekä osallistumalla alan jatkokoulutuksiin.

Tervetuloa hoitoon ja ottamaan askel kohti mukavampaa olotilaa! Ota yhteyttä, niin jutellaan tilanteestasi.

Salla Mäkinen

  • Osteopaatti, M.Ost UK
  • Koulutettu hieroja
  • Liikuntaneuvoja
  • Personal Trainer

Jatkokoulutukset:

  • Liikuta Lasta Lantiossa -koulutus. Synnytyksen vaiheet taso tasolta, lantion tasapaino ja sikiön optimaalinen asento sekä asennon parantamisesta venytysten ja liikkeiden avulla. Kouluttajina Johanna Honkanen ja Johanna Nyyssölä
  • Biodynamic osteopathy in the cranial field -  Biodynaaminen osteopatia - Kehon primaari hengitys ja nestekeho. Kouluttajana Werner Van Camp D.O.