Koulutettu osteopaatti Salla Mäkinen,
Tampere

Asiantunteva, Valviran hyväksymä liikunta-alan ja osteopatian ammattilainen palveluksessasi

Olen Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) hyväksymä, koulutettu osteopaatti. Pidän vastaanottoa Tampereella hoitaen kaikenikäisiä asiakkaita vauvoista iäkkäisiin henkilöihin. Tällä sivulla voit tutustua koulutukseeni ja muuhun taustaani. Käy tutustumassa myös osteopatiaan hoitomuotona sekä muuhun yritykseni toimintaan.

Polkuni osteopaatiksi alkoi 15 vuotta sitten

Kipinä ihmiskehon toiminnan ja anatomian ymmärtämiseen syntyi jo noin 15 vuotta sitten. Aluksi opiskelin liikuntaneuvojaksi, sen jälkeen hierojaksi ja personal traineriksi. Kiinnostus osaamisen laajentamiseen ja ihmisten auttamiseen syvemmin vei minut osteopatian maailmaan. Opinnot halusin suorittaa Englannissa, missä ammatin historia juontaa juurensa vuosikymmenten taakse ja opettajillani oli jopa 40 vuoden kokemus alalta. Valmistuin European School of Osteopathy -yliopistosta Master of Science in Osteopathy linjalta 4 -vuoden opintojen jälkeen osteopatian maisteriksi.

Vauvojen, pienten lasten ja raskausajan osteopatia

Osteopaattina minua kiinnostavat erityisesti vauvojen ja pienten lasten hoitaminen sekä raskaudenaikaiset vaivat. Näihin osa-alueisiin sain erinomaisen opin ja kokemuksen koulumme lapsi- ja äitiyserityisklinikalta, jossa hoidimme äitejä ja lapsia viikoittain. Vauvoja hoitaessa jokainen päivä on erilainen, ja muokkaan hoitotilanteen aina lapsen mukaan, on hän sitten itkuinen, aktiivinen, unelias tai ehkä vierastaa.

Lisäksi minua kiehtovat ns. viskeraali osteopatia eli sisäelin osteopatia, josta esimerkkinä toiminnalliset vatsavaivat ja niiden hoitaminen osteopaattisin menetelmin.

Hoitoa, jossa voit tuntea olosi mukavaksi

Minulle on erityisen tärkeää, että asiakas voi kokea olonsa vastaanotollani mukavaksi, että heidät kohdataan sellaisena kun he ovat. Minä uskon, että kivun kautta ei päästä parhaaseen hoitotulokseen, siksi hoitotyylini onkin kehoa kuunteleva ja lempeästi ohjaan kehoa kohti terveyttä. Pyrin selittämään asiat aina selkeästi ja maanläheisesti ja hakemaan syy-seuraus suhteen vaivan takana. Rakastan ammattini monimuotoisuutta, saan opiskella ja kehittää itseäni jatkuvasti. Koen, että jokainen asiakas voi opettaa minulle lisää. Koulutan itseäni säännöllisesti osallistumalla alan jatkokoulutuksiin, lukemalla alan kirjallisuutta ja tutustumalla uusiin tutkimustietoihin. 

Tervetuloa hoitoon ja ottamaan askel kohti mukavampaa olotilaa! Ota yhteyttä, niin jutellaan tilanteestasi.

Salla Mäkinen

  • Osteopaatti, M.Ost UK
  • Koulutettu hieroja
  • Liikuntaneuvoja
  • Personal Trainer


Jatkokoulutukset:

  • Liikuta Lasta Lantiossa - Spinning Babies. Synnytyksen vaiheet taso tasolta, lantion tasapaino ja sikiön optimaalinen asento sekä asennon parantaminen Spinning babies venytysten ja liikkeiden avulla. Kouluttajina Johanna Honkanen ja Johanna Nyyssölä
  • Biodynamic osteopathy in the cranial field - Biodynaaminen osteopatia - Kehon primaari hengitys ja nestekeho. Kouluttajana Werner Van Camp D.O.
  • Biodynamic osteopathy in the cranial field - Biodynaaminen osteopatia - Phase2, Sveitsi. Kouluttajana Werner Van Camp D.O.
  • Moderni kiputiede ja perinteinen osteopaattinen konsepti nykyaikaisessa kliinisessä työssä - näyttöön perustuva biopsykososiaalinen lähestymistapa. Suomen Osteopaattiliiton kevätkoulutus. Kouluttajana Jorge Esteves, PhD, MA, BSc (Ost), DO.
  • An osteopathic approach to treatment of infants with togue tie - kireän kielijänteen hoitaminen osteopaattisella lähetymistavalla. Kouluttajana Didde Thorsted, D.O, M.R.O.DK, DPO.
  • Evolutionary Physiology - Fysiologiaa evoluution näkökulmasta. Kouluttajana Maximilien Girardin D.O. mro.

AJANVARAUS